Pinnacle Manchester
Pinnacle Manchester
Pinnacle Manchester

Pinnacle Manchester

Located in Manchester's bustling business district, The Pinnacle comprises of luxury office spaces. Catering to its recent multi-million-pound refurbishment, we suggested our Eco Flex 60 in 2700K from our Flex Range in combination with our Profile 25 to be installed along the stairway as well as the lobby of the building. While the warm temperature establishes an opulent ambience, the flex tape has been integrated into the backwalls for subtle feature lighting effect. Upon competition, the property was awarded 'Manchester's Building of The Year' at the Manchester Chamber of Commerce awards.

Case Study Details

Project Type: Workplace
Location: Manchester, United Kingdom
Completion: 2016
Interior Design: SpaceInvader Design
Contractor: Holdsworth & Rhodes Joinery

Products Specified